Idle Architecture Studio | Seahaven Place
19732
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-19732,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.4.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Seahaven Place

Status

Completed 2015

Location

Jan Juc, Victoria

Photographer

Hilary Bradford

Date
Category
Residential
About This Project

Perched high on the hill overlooking Jan Juc, this house has been designed to maximize the views afforded from within, whether they are directed outward to the sea or inward to the stunning blue, courtyard pool around which the house is planned. Thoughtful orientation results in light filled spaces, suited to their purpose. Mindful of its exposed coastal location the dramatic form has been clad in copper and Colorbond sheeting; materials perfectly suited to the varied weather conditions. Fine resolution of detail was paramount both inside and out. Internally, the restrained palette results in a cohesive interior made up of finishes that combine to create mood and atmosphere unique to each room.